Egyszerű és költséghatékony szállítási lehetőséget keresel webshopodhoz?


Jó hírünk van, megtaláltad!
A FOXPOST-tal most akár ingyen is küldheted a csomagjaidat csomagautomatába és akciósan házhoz.

Csomagvarázsló

A FOXPOST Csomagvarázsló egy online csomagkezelő felület, melyet úgy terveztünk meg, hogy csupán pár kattintással tudj csomagszállítást rendelni eladott termékeidhez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGYENES CSOMAGKÜLDÉSRŐL

Mit tud pontosan?

CSOMAGKÜLDÉS AUTOMATÁBÓL AUTOMATÁBA

Egyszerűen, pillanatok alatt feladhatod csomagjaidat automatáinknál.
Ha a futár érkezése előtt adod fel a csomagod, már a következő munkanapon megérkezik a megfelelő automatába.
Amikor a küldemény megérkezett, SMS-ben értesítjük a címzettet, ő pedig rögtön átveheti a csomagot.

CSOMAGKÜLDÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL

Csomagautomatában feladott küldeményedet alvállalkozónkkal, az EXPRESS ONE FUTÁRSZOLGÁLATTAL házhoz is kiszállítjuk, így az ország bármely részére tudsz velünk csomagot küldeni.
Miután futárunk átvette a csomagot, 2 munkanapon belül kiszállítjuk a címzettnek.

TÖMEGES CSOMAGFELADÁS

Hogy még gyorsabban intézhesd a csomagjaid feladását, a Csomagvarázslóba tömegesen importálhatóak a küldemények címzési adatai.
Sőt, üzleti ügyfélként van lehetőséged az automatáinknál egy rekeszbe történő tömeges csomagfeladásra is, akár másik automatába, akár házhoz küldesz.

ONLINE SZERZŐDÉSKÖTÉS

Vállalkozásodhoz keresel szállítási lehetőséget? Nálunk nem kell külön egyeztetned üzletkötővel, mi alku nélkül a legjobb árat kínáljuk.
A bonyolult papírmunkát is megspóroljuk neked, csak fogadd el online szerződési feltételeinket és már Te is üzleti partnereink körébe tartozol.

EGYSZERŰ INTEGRÁCIÓ WEBSHOPOKNAK

Regisztráltál a Csomagvarázslóba, és szeretnéd, hogy a FOXPOST megjelenjen a webáruházadban?
Szolgáltatásunkat néhány kattintással integrálhatod webshopodhoz is. Integrációs segédletünkben egy helyen megtalálsz minden szükséges leírást, linket és plug-int a legismertebb webshopmotorokhoz.

MINDEN EGY HELYEN

Biztosítjuk neked, hogy mindig naprakész legyél, bármennyi küldeményed is legyen.
Csomagkezelő felületünkön egy helyen láthatsz minden csomagküldéssel kapcsolatos fontos információt, mint például a feladott csomagok számát, a csomagok státuszát, címzési adatokat, beszedendő utánvét összegét stb.

MIT KELL TENNED, HOGY INGYEN KÜLDHESD CSOMAGJAIDAT FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA ÉS AKCIÓSAN HÁZHOZ?

Vegyél részt a FOXPOST Növekedési Programjában, melyet egyedülállóan a ShopRenter webáruház rendszert használó ügyfeleinknek találtunk ki, hogy ezzel is elősegítsük online vállalkozásuk sikerét.

A Növekedési Programban résztvevő partnereink adott havi csomagszámából az előző hónap csomagszámához képest elért növekményt ingyen kézbesítjük. *

Továbbá a programban résztvevők 10% kedvezménnyel vehetik igénybe házhoz szállítási szolgáltatásunkat, melyet az EXPRESS ONE-nal közösen nyújtunk ügyfeleinknek.

A program időtartama: 2018.06.01-2018.10.31

* A Növekedési Program teljes leírását lejjebb találod

HOGYAN TUDOK RÉSZTVENNI A FOXPOST NÖVEKEDÉSI PROGRAMBAN?

Nincs más dolgod, csak regisztrálj itt az oldalon a FOXPOST Csomagvarázslóba. Az oldalon történő regisztrációval elfogadod a részvétel feltételeit.
Amennyiben már rendelkezel profillal a FOXPOST Csomagvarázslóban, akkor egyszerűen csak jelentkezz be itt az oldalon a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
A sikeres részvételről megerősítő e-mailt küldünk. Ha nem kaptál megerősítő e-mailt, vedd fel velünk a kapcsolatot a sales@foxpost.hu e-mailcímen.

FOXPOST NÖVEKEDÉSI PROGRAM RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Részvétel feltételei:

A programban a FOXPOST Csomagvarázsló felületre céges partnerként regisztrált azon felhasználók vehetnek részt, melyek ShopRenter webáruház rendszert használnak. A programban való részvételhez a Növekedési Program oldalon keresztül kell belépni a Csomagvarázslóba (a Csomagvarázslón használt login adatokkal) vagy regisztrálni a Csomagvarázsló oldalra. Ezzel elfogadja a program szabályzatát. A részvétel további feltétele, hogy Partnernek sem a FOXPOST-tal, sem a ShopRenterrel szemben nincsenek lejárt, ki nem fizetett számlái.

A program időtartama: 2018.06.01 - 2018.10.31

A program leírása:

Partner adott havi csomagszámából az előző hónap csomagszámához képest elért növekményt ingyen kézbesítjük csomagautomatába. Továbbá a programban résztvevők 10% kedvezménnyel vehetik igénybe házhoz szállítási szolgáltatásunkat.

 • A programban szereplő akciós ajánlatok csak a kézbesítési díjra vonatkoznak, az utánvétkezelés és egyéb díjtételekre nem
 • Csomagszám = adott hónapban csomagautomatába kézbesített csomag (csomagautomatába FOXPOST futár által behelyezett csomag)
 • Az ingyenes ajánlat csak a csomagautomatába küldött csomagokra vonatkozik, a házhozszállítandó csomagokra nem
 • Az első bázishónap június, minden olyan, a Programban résztvevő partner számára, akiknek 2018.01.01 és 2018.05.31 között volt kézbesített csomagautomatás csomagja
 • Ezt követően minden partner számára a legelső csomagkézbesítését követő naptári hónap lesz az első bázishónap. Pl.: Partner 2018.06.25-én elfogadja a Szabályzatot a Szabályzati oldalon, de első csomagjának kézbesítése 2018.07.02-án történik meg, akkor Partner első bázishónapja augusztus lesz.
 • Egy Partnernek egy hónapra adható maximális kedvezmény: nettó 27.500 Ft
 • Július 1-től a házhoz szállítási díjból mindenfajta megkötés nélkül, 10%-ot írunk jóvá a programban résztvevők számára

Példák:

 • 1. példa: Partner 2018.05.23-án elfogadja a Szabályzatot. 2018.05.25-én kézbesítésre kerül az első csomagautomatás csomagja. 2018 júniusban 30 automatás csomagját kézbesíti a FOXPOST, júliusban már 50 automatás csomagot. Ennek megfelelően júliusban 20 csomag kézbesítési díja 0 Ft.
 • 2. példa: Partner 2018.06.13-án elfogadja a Szabályzatot. 2018.06.25-én kézbesítésre kerül az első csomagautomatás csomagja. 2018 júliusában 40 automatás csomagját kézbesíti a FOXPOST, augusztusban 55 automatás csomagot, szeptemberben 30, októberben 60 csomagot. Ennek megfelelően augusztusban 15 csomag kézbesítési díja 0 Ft, szeptemberben 0 csomag, októberben pedig 5 csomag kézbesítési díja 0 Ft.

Elszámolás:

 • A növekedési program kedvezményének elszámolása teljesen független az üzleti partnerekel folytatott, rendszeres heti elszámolásoktól
 • Adott naptári hónapban 0 Ft-ért kézbesített csomagok számáról, Partner következő hónap 10. napjáig kap értesítést emailben
 • Mivel a rendes heti elszámolás során a kedvezményes csomagok is teljes áron kerülnek elszámolásra, azok számlázott ellenértékét Partner határidőre ki kell, hogy fizesse. A kedvezmény mértéke utólag, egy összegben kerül visszautalásra Partner részére
 • A jóváíró számlák kiállítása és az ingyen kézbesített csomagokra járó összeg Partnernek történő visszautalása az akció időtartama alatt összesen 2 alkalommal történik meg: szeptember 10-14. között (június-augusztus időszakra) és november 12-16. között (szeptember-október időszakra).

Visszaélés-szerű használat kizárása:

A növekmény mértéke egyik hónapról a másikra nem haladhatja meg a nettó 50.000.- Ft ot.

FOXPOST és Shoprenter fenntartja a jogot, hogy szabálytalanság és inkorrekt magatartás esetén felülvizsgálja a Növekedési Program Szabályzatát, illetve kizárja az adott partnert a növekedési programból.